Idei pentru iluminat

Funcționalitate și design de la unul dintre cei mai renumiți producători de corpuri de iluminat.

Gama de produse de iluminat EGLO impresionează prin diversitate și stil.

Cu o experiență vastă care a început din anul 1969 în Austria, ajutăm oameni și business-uri din întreaga lume să combine utilitatea unei iluminări corecte cu designul adaptat stilului și nevoilor.
Corpurile noastre de iluminat țin cont de ultimele tendințe de design interior și exterior, dar și de gusturile rafinate, clasice ce au dat formă celor mai interesante modele.

Comunicăm constant și ținem cont cu adevărat de nevoile clienților noștri, oferind soluții de iluminat personalizate, sigure, cu un design inedit și caracteristici versatile.
Simplitatea și practicul definesc stilul nostru, iar amenajarea unui spațiu bine iluminat, care răspunde în totalitate cerințelor, demonstrează profesionalismul EGLO.

Magazine corpuri de iluminat EGLO
și magazine partenere.

Soluții de iluminat

iluminat interior

Iluminat interior

Corpuri de iluminat care te ajută să definești stilul casei tale.
Iluminat exterior

Iluminat exterior

Iluminat profesional pentru balconul, grădina și terasa ta.
Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Corpuri de iluminat controlate prin aplicație sau telecomandă.
Bec

Becuri

Becuri și accesorii care răspund cu succes nevoilor tale.

Creăm trenduri. Oferim produse și servicii profesionale.

Produsele patentate EGLO dau startul unor tendințe de design interior și oferă o atmosferă incomparabilă caselor clienților.

Ținem mereu cont de dorințele celor care ne trec pragul și le transformăm în corpuri de iluminat ce răspund nevoilor și stilurilor diferite.

Punem accent pe calitate. Etapele de dezvoltare și producție ale unui produs sunt urmărite riguros de inginerii noștri. Ideile sunt cântărite cu atenție, iar proiectarea este realizată de echipe experimentate, combinând utilitatea cu designul și asigurând durabilitate pentru fiecare element al corpurilor de iluminat.

Calitatea produselor noastre este susținută de servicii de consultanță impecabile.

Cataloage de corpuri de iluminat EGLO

Toate cataloagele EGLO sunt disponibile și online ca să te poți inspira oricând, de oriunde. Alege-ți stilul și descoperă mii de soluții pentru iluminat.

Recomandările noastre

Aplica LED pentru baie

Luminile LED sunt perfecte pentru baie

9 martie, 2022
Unul dintre cele mai cerute aspecte ale renovărilor este în legătura cu băile, iar acesta de obicei include și îmbunătățiri sau chiar schimbări complete ale sistemului de iluminat, iar trendul este îndreptat către soluții LED, special create pentru aceste încăperi. Însă, de ce LED? Iată 5 motive pentru care luminile LED sunt perfecte pentru baie.
Decorațiune de Crăciun EGLO

Decorațiuni luminoase pentru Crăciun

16 noiembrie, 2021
Se apropie perioada anului în care abia așteptăm să adăugăm puțină strălucire festivă la orice, de la bradul de Crăciun, mobilă și chiar hainele noastre, la exteriorul casei împreună cu vegetația fadă care o înconjoară și care cere parcă să fie adusă la viață.
logo EGLO România

Contact

Măgurele
Str. Atomistilor nr. 1D
Jud. Ilfov
+40314250902

Newsletter