Idei pentru iluminat, inspirație pentru design.

Prin funcționalitatea și prezentarea inedită, de la unul dintre cei mai renumiți producători de corpuri de iluminat, gama de produse de iluminat EGLO impresionează prin diversitate și stil.

Cu o experiență vastă care a început în anul 1969 în Austria, setăm standardele industriei și ajutăm oameni și business-uri din întreaga lume să combine utilitatea unei iluminări corecte cu designul adaptat stilului și nevoilor.
Corpurile noastre de iluminat țin cont de ultimele tendințe de design interior și exterior, dar și de gusturile rafinate, clasice, ce au dat formă celor mai interesante modele. În completarea acestora, divizia EGLO Living este una dintre cele mai versatile colecții de produse destinate designului interior de  înaltă calitate.

Comunicăm constant și ținem cont cu adevărat de nevoile clienților noștri, oferind soluții de iluminat și design personalizate, sigure, cu un vibe inedit și caracteristici unice.
Simplitatea și practicul definesc stilul nostru, iar amenajarea unui spațiu bine iluminat, care răspunde în totalitate cerințelor, demonstrează profesionalismul EGLO.

Magazine corpuri de iluminat EGLO
și magazine partenere.

Soluții de iluminat

iluminat interior

Iluminat interior

Corpuri de iluminat care te ajută să definești stilul casei tale.
Iluminat exterior

Iluminat exterior

Iluminat profesional pentru balconul, grădina și terasa ta.
Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Corpuri de iluminat controlate prin aplicație sau telecomandă.
Bec

Becuri

Becuri și accesorii care răspund cu succes nevoilor tale.

Creăm trenduri.
Setăm standarde.

Produsele patentate EGLO Lighting și EGLO Living dau startul unor tendințe de design interior și oferă o atmosferă incomparabilă caselor clienților.

Ținem mereu cont de dorințele celor care ne trec pragul și le transformăm în corpuri de iluminat și produse premium pentru designul interior, ce răspund nevoilor și stilurilor diferite. Punem accent pe calitate.

Etapele de dezvoltare și producție ale unui produs sunt urmărite riguros de inginerii noștri.

Ideile sunt cântărite cu atenție, iar proiectarea este realizată de echipe experimentate, combinând utilitatea cu designul și asigurând durabilitate pentru fiecare element al corpurilor de iluminat.

Calitatea produselor noastre este susținută de servicii de consultanță impecabile. 


Cataloage de corpuri de iluminat EGLO

Toate cataloagele EGLO sunt disponibile și online ca să te poți inspira oricând, de oriunde. Alege-ți stilul și descoperă mii de soluții pentru iluminat.

Recomandările noastre

EGLO Living: Eleganță și funcționalitate

19 octombrie, 2023
Există spații care respiră tinerețe și vitalitate, chiar și în cele mai sofisticate detalii. Azi vă prezentăm cum pielea naturală și lemnul se întâlnesc în armonie perfectă cu accentele moderne EGLO Living.
Decoratiuni living

Descoperă stilul tău cu EGLO Living!

16 octombrie, 2023
Descoperă stilul tău cu noua noastră colecție de decorațiuni și mobilier de interior, EGLO Living! Când intri într-un spațiu, fiecare detaliu contează. De la culorile alese până la obiectele de decor, totul contribuie la crearea unei atmosfere unice, care reflectă personalitatea ta.

Aplice de exterior sau stâlpi de iluminat?

28 iunie, 2023
Fiecare terasă sau curte are nevoie de iluminat corect, care să pună în evidență spațiul exterior printr-un design potrivit. Două dintre cele mai căutate opțiuni sunt aplicele de exterior și stâlpii de iluminat. În cele ce urmează vom vedea unde se potrivesc cel mai bine și cum alegem varianta optimă.
Culori in trend pentru design interior

Culorile anului 2023 în design-ul interior

3 februarie, 2023
Vrei să afli care sunt culorile anului 2023 în design-ul interior? Ai ajuns exact unde trebuie! În articolul de mai jos vei afla exact pentru ce culori poți opta când vine vorba de alegerea decorațiunilor interioare și a mobilierului, pentru a crea cel mai plăcut ambient.
logo EGLO România

Contact

Măgurele
Str. Atomistilor nr. 1D
Jud. Ilfov
+40314250902

Newsletter