Str. Doamna Stanca nr. 1, bl. 1, parter, com. Șelimbar
Jud Sibiu. Cod postal: 557260
Mobil +40 771 469 669
Fix +40 314 250 902
Vezi harta

Program
Luni – Vineri 10:00 – 18:30
Sambătă 09:00 – 14:00
Duminică – închis
Str. Doamna Stanca nr. 1, bl. 1, parter, com. Șelimbar
Jud Sibiu. Cod postal: 557260
Mobil +40 771 469 669
Fix +40 314 250 902
Vezi harta

Program
Luni – Vineri 10:00 – 18:30
Sambătă 09:00 – 14:00
Duminică – închis

Magazin corpuri de iluminat Sibiu

Corpuri de iluminat pe măsura așteptărilor locuitorilor unui oraș vestit pentru frumusețe te așteaptă în showroom-ul nostru din Sibiu. Începând cu stilul vintage, până la ultimele modele care respectă cu strictețe designurile interioare în tendințe, corpurile de iluminat EGLO se ridică la înalte standarde.  

Vizitează-ne și decorează casa folosind lumină, texturi, culori. Prezintă-ne planurile tale, iar noi îți vom oferi soluții optime pentru iluminat.

Unde găsești showroom corpuri de iluminat în Sibiu

Printre puținele magazine din Sibiu axate exclusiv pe prezentarea corpurilor de iluminat, se numără showroom-ul EGLO. În cadrul locației noastre din Șelimbăr, Sibiu avem expuse în jur de 590 de produse care transformă orice încăpere.

În vitrina magazinului nostru se pot vedea corpuri de iluminat care fac parte din gama selectă Stars of Light, cu reflexe de cristal și materiale luxoase, alături de produse din stilul nostru caracteristic modern și alte designuri de succes. 

Ne găsești chiar lângă Shopping City Sibiu și Promenada Mall. Suntem la 2,6 km de centrul orașului Sibiu, la parterul blocului numărul 1, localizat pe strada Doamna Stanca nr. 1.  

Corpuri de iluminat în Sibiu pentru o casă ca în reviste

Gama de produse prezentă în magazinul nostru din Sibiu este creată cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație în materie de iluminat și mintea creativă a dezvoltatorilor de produse EGLO. 

Produsele expuse se prezintă sub forma unor corpuri de iluminat moderne, clasice sau în stiluri caracteristice designurilor recent apărute.

Căminul tău se poate transforma într-o mică galerie de artă doar a ta, în care prezinți canapeaua aleasă cu atenție și ultimele obiecte decorative, doar dacă ai o iluminare corectă. Te așteptăm în showroom-ul nostru din Sibiu ca să discutăm despre cum poți să pui în valoare fiecare obiect din casa ta folosind lumina și cum poți să creezi un anumit design cu ajutorul corpurilor de iluminat.

Iluminează casa ta din Sibiu cu produse de iluminat cristaline

Una dintre colecțiile prezentate în magazinul nostru din Sibiu este numită Stars of Light. Această colecție, cu adevărat specială, îmbină eleganța sălilor de bal din filmele vechi cu modernismul zilelor noastre în corpuri de iluminat care aduc, pe lângă lumină și design inedit, reflexe subtile de cristal, acesta fiind unul dintre materialele folosite pentru anumite plafoniere din colecție.

Un magazin în Sibiu cu produse de iluminat pe care te poți baza

90% din corpurile de iluminat EGLO sunt produse intern, de către experți în modă, design și iluminare. Acest factor garantează produse rezistente, cu o lungă durată de viață și un aspect surprinzător. EGLO produce corpuri de iluminat la nivel internațional și are clienți satisfăcuți în fiecare colț al lumii, inclusiv în Sibiu.

Corpuri de iluminat în magazinul EGLO din Șelimbăr, Sibiu

Vizitează-ne și descoperă colecții întregi de veioze, aplice, plafoniere, pendule, LED-uri și multe alte soluții de iluminat. Showroom-ul nostru din Sibiu respectă gusturile selecte ale locuitorilor orașului și oferă sfaturi și corpuri de iluminat adaptate nevoilor clienților.

Magazin corpuri de iluminat Sibiu

logo EGLO România

Contact

Măgurele
Str. Atomistilor nr. 1D
Jud. Ilfov
+40314250902

Newsletter