Calea Mănăștur nr 62
Jud Cluj. Cod postal: 400372
Vezi harta
Mobil +40 741 264 708
Fix +40 314 250 902

Program
Luni – Vineri 10:00 – 18:30
Sambătă 09:00 – 14:00
Duminică – închis
Calea Mănăștur nr 62
Jud Cluj. Cod postal: 400372
Vezi harta
Mobil +40 741 264 708
Fix +40 314 250 902

Program
Luni – Vineri 10:00 – 18:30
Sambătă 09:00 – 14:00
Duminică – închis

Magazin corpuri de iluminat Cluj-Napoca

În apropiere de centrul orașului, showroomul EGLO din Cluj-Napoca prezintă corpuri de iluminat create pentru a completa cele mai apreciate stiluri de design interior.  De la becuri inedite, până la lustre complexe, corpurile noastre de iluminat definesc simplitatea și extravaganța în același timp. 

Vizitează-ne și descoperă frumusețea luminii! Aici vei vedea cum un singur corp de iluminat poate pune în valoare culorile și texturile din casa ta.

Unde găsești showroom corpuri de iluminat Cluj-Napoca

La doar 2,4 km de centrul orașului, pe Calea Mănăștur, nr 62, găsești aproximativ 1500 de corpuri de iluminat pentru grădina și casa ta. Showroom-ul este ușor de recunoscut de la distanță, după numele EGLO din partea de sus și produsele de iluminat din vitrină care creează o atmosferă plăcută.

Relaxează-te cu o vizită în magazinul nostru și discută cu personalul EGLO despre ce îți dorești de la un corp de iluminat pentru a primi îndrumări și sfaturi tehnice.

În magazinul nostru din Cluj-Napoca avem expuse produse pentru iluminarea casei, printre care pendule, veioze, lustre cu design inedit, aplice și accesorii pentru o iluminare corectă. Acestea fac parte din colecțiile noastre și sunt create conform cerințelor clienților, de către experți și designeri în iluminare.

Iluminare pentru casa ta, chiar în inima Clujului

Fiecare cameră din casa ta are nevoie de o iluminare corectă pentru a putea genera atmosfera dorită și pentru a scoate în evidență mobila și accesoriile alese de tine. Corpurile de iluminat nu vin ca o completare a designului tău interior, ci ca un ajutor pentru a arăta culorile așa cum sunt ele, pentru a prezenta texturile și, în primul rând, pentru a te face să te simți bine la tine acasă.

O iluminare corectă contribuie la concentrare, relaxare și chiar odihnă și aduce siguranță în căminul tău. În magazinul nostru din Cluj-Napoca găsești corpuri de iluminat pentru casa și grădina ta.

Corpuri de iluminat pentru living în Cluj-Napoca

Un spațiu atât de important precum sufrageria are nevoie de lumină generată de un corp de iluminat central, pentru momentele în care soarele se ascunde și nu te poate ajuta, dar și de veioze care oferă o atmosferă caldă, pentru momentele în care vrei să te odihnești. În magazinul nostru găsești o gamă variată de produse de iluminat pentru living.

Corpuri de iluminat pentru dormitor în Cluj-Napoca

Atunci când lumina din dormitor nu îmbie la odihnă, somnul nu poate fi pe măsura nevoilor tale. Vizitează magazinul nostru cu produse de iluminat și discută cu personalul nostru pentru a afla care sunt cele mai potrivite corpuri de iluminat pentru dormitor. Cu o lumină caldă și un design potrivit, un singur corp de iluminat îți poate face serile mai frumoase.

Corpuri de iluminat pentru bucătărie în Cluj-Napoca

În spațiul în care cuțitele pot amenința vârfurile degetelor, iluminarea corectă este mai mult decât necesară. Cu un design aparte care completează și cele mai moderne bucătării, corpurile de iluminat din showroom-ul nostru din Cluj oferă siguranță și eleganță.

Simte-te ca acasă la tine în casă folosind soluții de iluminat

În magazinul nostru din Cluj-Napoca găsești corpuri de iluminat pentru fiecare încăpere a casei tale și pentru grădină. Personalul nostru este bine pregătit și gata să te ajute să îți decorezi casa folosind produse de iluminat.

Magazin corpuri de iluminat Cluj-Napoca
logo EGLO România

Contact

Măgurele
Str. Atomistilor nr. 1D
Jud. Ilfov
+40314250902

Newsletter