Şos. București-Urziceni Nr.15, Afumați
Jud Ilfov. Cod postal: 077010
Mobil +40 771 469 620
Fix +40 314 250 902
Vezi harta

Program
Luni – Vineri 10:00 – 18:30
Sambata 09:00 – 14:00
Şos. București-Urziceni Nr.15, Afumați
Jud Ilfov. Cod postal: 077010
Mobil +40 771 469 620
Fix +40 314 250 902
Vezi harta

Program
Luni – Vineri 10:00 – 18:30
Sambata 09:00 – 14:00

Magazin corpuri de iluminat București – Afumați

Aproape de cartiere aflate în dezvoltare și zone de interes din București, showroom-ul EGLO din Afumați pune la dispoziție soluții pentru diferite domenii de activitate și pentru casele celor care vor să se bucure de utilitatea luminii în combinație cu designul inedit al corpurilor de iluminat. 

Personalul nostru este apreciat în mod special pentru sfaturile oferite, iar corpurile de iluminat asigură rezistență, frumusețe și eficiență.

Unde găsești corpuri de iluminat în Afumați, lângă București

Urmând șoseaua București – Urziceni, la nr 15 găsești magazinul EGLO cu produse de iluminat. Este ușor de localizat. Se află în apropierea centrului comercial DORALY, la km 11+850, dn2. 

Spațiul dedicat corpurilor de iluminat are 866 m2, împărțiți în parter și etaj. Clădirea are un spațiu de parcare și este ușor de recunoscut, fiind dedicată doar produselor de iluminat și numărându-se printre cele mai mari showroom-uri de iluminat din țară. 

Aici găsești aproximativ 2500 de produse expuse, care pot ilumina eficient casa sau spațiul tău de lucru și pot aduce un aer aparte încăperii din care fac parte.

Ce corpuri de iluminat găsești în magazinul EGLO Afumați, în apropierea Bucureștiului

Stilurile prezentate în showroom-ul nostru din Afumați includ designurile vintage, textile, clasice, iar cel modern predomină.

Calitatea produselor este excepțională, fiecare corp de iluminat fiind fabricat conform unor reguli stricte. Ținem mult la modul în care produsele și serviciile noastre sunt primite. Astfel, etapele de creație și producție ale unui corp de iluminat sunt monitorizate ținând cont de cele mai mici detalii, iar personalul cu experiență garantează livrarea unor produse de calitate superioară. În magazinul nostru din Afumați, la fel ca în toate celelalte showroom-uri de iluminat primești sfaturi personalizate care țin cont de nevoile tale în materie de iluminat.

Produsele noastre de iluminat creează trenduri

Produsele prezentate în showroom-ul din Afumați nu doar țin pasul cu moda, ci o și creează. Cu produse noi expuse constant și brevete, putem spune că EGLO își lasă amprenta în piață, contribuind la noi stiluri de design interior și completându-le cu succes pe cele existente.

În showroom-ul din Afumați găsești corpuri de iluminat pentru casa ta

Colaborări cu designeri de renume aduc garanția că produsele EGLO de iluminat sunt mereu la modă și oferă soluții eficiente pentru fiecare casă. Vizitează-ne și lasă lumina să îți ghideze calea în misiunea ta de a decora locuința ținând cont de stiluri care nu se vor demoda prea curând.

Soluții de iluminat pentru birouri și horeca, în magazinul din Afumați

Corpuri de iluminat ușor de manipulat și instalat pot oferi spațiului destinat afacerii tale atmosfera necesară și avantajele iluminării corecte. Discută cu personalul nostru din magazinul aflat lângă București pentru a vedea care sunt cele mai bune soluții de iluminat pentru business-ul tău.

Consultanță în showroom-ul EGLO corpuri de iluminat din Afumați

Serviciile noastre completează superioritatea produselor oferite. Te așteptăm în Afumați să ne spui ce nevoi de iluminat ai pentru casa sau afacerea ta, iar noi te vom îndruma către produsele potrivite. Corpurile de iluminat prezentate în showroom-ul nostru pot aduce utilitate și design încăperilor din care fac parte.

Magazin corpuri de iluminat București – Afumați
logo EGLO România

Contact

Măgurele
Str. Atomistilor nr. 1D
Jud. Ilfov
+40314250902

Newsletter